Slow fashion voor ontwerpers en particulieren

Ik maak als kleermaker slow fashion voor ontwerpers en particulieren. Unieke kledingstukken die met zorg, aandacht en precisie zijn gemaakt. Vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit zijn mijn belangrijkste kernwaarden.

Tijdens de Meesteropleiding Coupeur heb ik me gespecialiseerd in damesmode. Daar ligt ook mijn hart: ik geniet van de eindeloze mogelijkheden in stofkeuze, pasvorm en afwerking van dameskleding.

Duurzame mode: ja, graag!

Als coupeuse maak ik deel uit van een kledingindustrie die helaas nog steeds veel vervuiling, verspilling en sociaal onrecht voortbrengt. Ik geloof dat het anders kan, en gelukkig zijn er steeds meer ontwerpers en merken die kansen zien in duurzaam geproduceerde mode.

Aan die positieve initiatieven wil ik graag bijdragen. Daarom werk ik het liefst samen met ontwerpers die vanuit duurzame principes handelen. Bij de creatie van maatkleding help ik klanten verantwoorde materiaalkeuzes te maken.

Mogelijkheden

  • Vervaardigen van collectiestukken

    In kleine of grotere oplages

  • Een kledingstuk op maat

    Op basis van een foto of een eigen ontwerp

  • Replica van je favoriete kledingstuk

    (dat langzaam uit elkaar valt)

Eerder werk

Beppie heeft zich laten zien als iemand die ontzettend netjes kan werken. Ze heeft elk kledingstuk met heel veel liefde en toewijding gemaakt en alles zag er perfect uit. Ze heeft goed inzicht in alle aspecten van het vervaardigen van kleding.

Elsien GringhuisOntwerper

Beppie is een fantastische coupeuse. Ze is zeer zorgvuldig en kan heel diverse kledingstukken maken. Beppie heeft een jurk voor mij gemaakt waarmee ik zowel zakelijk als voor een feestelijke gelegenheid zeer goed voor de dag kan komen. Dat het een professionele uitstraling heeft blijkt wel uit een reactie van een voor mij onbekende dame op een feest, zij kwam speciaal naar me toe om te vragen waar ik deze mooie jurk had gekocht.

Hilda

Wij gebruiken cookies om je ervaring op deze website te verbeteren. Als je op Sluiten klikt, ga je akkoord met het plaatsen van de cookies.