Intelligence Lab

E-learning Intelligence Lab

In de intelligence-sector is het van vitaal belang om voor de tijd uit te veranderen, niet reagerend maar anticiperend op de veranderingen. Om antwoord te geven op de belangrijkste vragen over intelligence ontwikkelden Boom uitgevers Amsterdam en de Universiteit Utrecht het Intelligence Lab.

Modulaire e-learning

De cursus Intelligence vormt het hart van het Intelligence Lab. De cursus bestaat uit een collegereeks, een modulaire e-learning en het boek Data en dreiging van prof. dr. Bob de Graaff. Ik was als freelance contentspecialist verantwoordelijk voor het verzamelen, redigeren en coördineren van de content voor de e-learning. Met een multidisciplinair team hebben we tien lesmodules ontwikkeld.

Wat ik deed als contentcoördinator

Uniek aan dit project was dat we in zeer korte tijd met verschillende partijen een e-learning-cursus intelligence op hbo-niveau hebben neergezet. Als contentcoördinator was ik de spin in het web tussen de auteur, product owner, redacteurs, drie stagiairs, designers en de technisch projectleider. Naast het aansturen van de contentcreatie adviseerde ik ook over de structuur en het design van het platform.

  • Opdrachtgever

    Boom uitgevers Amsterdam

  • Project

    Contentcoördinator e-learning Intelligence Lab

  • Periode

    januari – augustus 2019